Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bapao broodje rundvlees recept
Bapao broodje rundvlees recept

Bapao broodje rundvlees


Ingrediënten


20

Bereidingswijze


Laat het gist even tot "leven" komen in een kom met 200 mililiter niet al te warm water. Meng het tarwebloem met gistwater, eieren, suiker, snufje zout en kneed het tot een stevig, klontvrij deeg. Laat het deeg in de kom onder een theedoek op een niet tochtige plaats 1 uur rijzen. De deegbal zal flink in omvang toenemen. Snipper de ui en winterpeen fijn. Verhit iets olijfolie in de pan en fruit de winterpeen met ui, Voeg het gehakt toe en bak het samen met de sojasaus en sambal rul. Pers de knoflook uit boven de pan en breng het op smaak met zout. Maak van het gerezen deeg 10 mooie egale bollen. Vul de bollen door met een lepel een gat in het deeg te maken en de vulling erin te stoppen. Stop de bol daarna goed dicht. Er mag best veel deeg zijn en in verhouding weinig vulling. Leg de gevulde bapao broodjes op een met bloem bestoven werkvlak om nog eens na te rijzen. Stoom de broodjes in een stoompan in 30 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bapao broodje rundvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bapao broodje rundvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • De vulling mag van mij wat meer gekruid zijn voor de rest een mooi recept.
    Jaccor gaf dit recept op 28 juli 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven