Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bagel met makreel recept
Bagel met makreel recept

Bagel met makreel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bakl de bagels eventueel af in de oven of warm ze kort op. Verwijder het vel van de makreel en neem het visvlees van de graat. Snij de bagels door het midden en bestrijk het snijvlak met de roomkaas.
bestrooi het dan met de verse gemalen peper.
Leg de bagels op 4 borden en verdeel hierover de makreel. dek af met een plukje rucola. snij de radijs in dunne plakjes en leg dit over de rucola. Dek alles af met de bovenhelft van de bagel.

Serveersuggesties

Roomkaas gaat ook goed met zalm. Gebruik dan hierbij samen met rucola ook wat bieslook.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bagel met makreel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven