Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Avocado met kleine gamba’s, langoustine pootjes en granaatappel recept
Avocado met kleine gamba’s, langoustine pootjes en granaatappel recept

Avocado met kleine gamba’s, langoustine pootjes en granaatappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de avocado, haal met een lepel het vruchtvlees eruit en snij dit in mooie reepjes en besprenkel dit met citroensap om verkleuring te voorkomen.
Schik p. p. een hele avocado op een mooi bord, verdeel de reepjes over de helften en leg in het midden de gamba’s erop, daar omheen de langoustine pootjes en daaroverheen de granaatappel pitjes.
Doe nog wat citroensap erover heen eventueel afwerken met verse fijngesneden peterselie.

Serveersuggesties

Naar wens een lekker vers gemaakte cocktailsaus erbij serveren en vers stokbrood. Een halve portie is ook een mooi voorgerecht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit avocado met kleine gamba’s, langoustine pootjes en granaatappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven