Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges op stokbrood recept
Asperges op stokbrood recept

Asperges op stokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng een grote pan met ruim water en zout aan de kook. Maak de asperges schoon en kook ze in het hete water 10 minuten. Draai het vuur uit en laat de asperges 10 minuten in het kookvocht staan. Laat de asperges in een vergiet uitlekken. Verwarm de ovengrill voor. Snijd het stokbrood in 8 plakken. Rooster de plakken onder de grill in 2 minuten per kant bruin. Meng de mayonaise met de mosterd en bestrijk de geroosterde plakken ermee. Leg de plakken stokbrood op 4 borden en verdeel de sla erover. Verdeel de kipfilet over de sla. Leg op elk plakje stokbrood 2 asperges.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperges op stokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven