Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lomo al trappo recept
Lomo al trappo recept

Lomo al trappo


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Dit gerecht wordt geserveerd in restaurant "Andres Carne de Res" in Bogota Colombia. Erg smakelijk.
Neem een natte doek een verdeel daar het keukenzout over.
Strooi daar oregano (1 eetlepel) over.
Peper de lomo in en leg hem op het zout. Rol daarna de doek strak op zodat een rol ontstaat en knoop de uiteinden dicht.
Leg de rol in de gloeiende houtskool gedurende ongeveer 15 minuten. Keer hem af en toe om. Hierdoor wordt het zout hard en ontstaat een harde rol. Neem de rol uit het vuur en sla hem tegen een harde rand. Hierdoor breekt de zoutkorst. Open de rol en verwijder de lomo uit het zout.
Heerlijk met gebakken krieltjes en salade.

Serveersuggesties

Kan ook een groter stuk zijn. Hoeveelheden dan aanpassen. Lekker met frites en salade.

Allergenen Informatie

Voor dit lomo al trappo recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven