Lichtgebonden soep van ui, gewassen met aardappelen

Ingrediënten

+ -
print

Voor de garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Snijd de schoongemaakte , selderij, en aardappelen klein.
  2. Zweet de groenten in de , voeg bouillon toe en laat alles gedurende 20 minuten trekken op een klein vuur.
  3. Voeg de creme fraiche toe en geheel in blender fijnmalen.
  4. Zeef de soep.
  5. Garnituur:
  6. Snijd de geschilde aardappelen in kleine blokjes en kook deze in water met wat zout beetgaar.
  7. Spoel ze daarna goed af.
  8. Snijd de in zeer dunne ringetjes en het in kleine blokjes en bak deze uit.
  9. Snijd het van de korst ontdane brood in kleine blokjes en bak deze in de knoflookolie goudbruin Verwarm de soep en verdeel deze op voorverwarme borden en voeg dan garnituur toe in de borden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en runderbouillon
  • runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in witbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • runderbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Lichtgebonden soep van ui, gewassen met aardappelen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het is een heel origineel recept een heel goeie smaak en een leuk gezigt je kan het serveren aan je vrienden als je die hebt uitgenodigd. En het is vrij simpel en heeft een goeie smaak. Ik geef het e... Lees reactie
Fien 15 april 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
399 kcal
19%1596 kcal
Vetten
27 g.
39%108 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lichtgebonden soep van ui, gewassen met aardappelen