Lasagnerolletjes
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van ma-griet
- Schrijf een review

Keukenspullen
- Hapjespan
- Pan
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Water met zout en olie aan de kookbrengen.
- Voeg 1 velletje lasagne toe.
- Voeg het 2e velletje na 2 minuten toe.
- Kook slechts een paar velletjes tegelijkertijd.
- Kook de lasagne 6-7 minuten tot ze gaar zijn. (Je kunt wel meerdere velletjes tegelijk koken wanneer je een brede hapjespan neemt).
- Spoel de lasagne af met koud water en laat de velletjes uitlekken.
- Zet de velletjes apart weg.
Verwarm de helft van de en bak de en de kip ongeveer 5 minuten. - Ook dit apart zetten.
Verwarm de overgebleven in een pan en laat de in de samen gaan. - Haal de pan van het vuur.
- Voeg al roerende de toe.
- Daarna de pan weer op het vuur en al kloppende een mooie saus maken. 3 minuten laten doorkoken.
- Voeg de saus toe aan de campignons en kip.
- Roer de helft van de kaas door de saus.
- Maak op smaak met zout en peper.
- Smeer het mengsel over de lasagnebladen en rol de vellen op in de lengterichting.
- Leg de rolletjes in een ovenschaal en strooi de overgebleven kaas er over.
- Zet de schaal onder de voorverwarmde grill tot de kaas goudbruin is.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 123 kcal | 6% | 492 kcal |
Vetten | 7 g. | 11% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 2% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 3% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |