Lasagne van pannekoeken en gehakt

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Roer de , de , een snufje en de tot een glad beslag.
  2. Laat het ca. 15 minuten rusten.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  4. Pel en snipper de uien en de knoflook.
  5. Verhit de in een grote pan.
  6. Rul het gehakt.
  7. Bak de uien en de knoflook mee.
  8. Kruid het gehaktmengsel met , en .
  9. Voeg de toe en bak mee.
  10. Voeg de toe en breng het geheel aan de kook en laat 3-4 minuten smoren.
  11. Roer het mineraalwater door het beslag.
  12. Verhit 1 theelepel in een pan met antiaanbaklaag.
  13. Bak van 1/6 deel van het beslag een goudbruine pannenkoek.
  14. Bak van de rest van het beslag nog 5 pannenkoeken.
  15. Leg de pannenkoeken, het gehaktmengsel en de afwisselend in laagjes in een ovenvaste schaal en eindig met een pannenkoek en .
  16. Gratineer de pannenkoekenlasagne c.a 15 minuten in de oven.
  17. Bestrooi voor het serveren met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, boter, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
605 kcal
30%3630 kcal
Vetten
29 g.
41%174 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
35 g.
13%210 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne van pannekoeken en gehakt