Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 28
Lasagne met spinazie, courgette en sperzieboontjes

Ingrediënten

+ -
print

Voor de bechamelsaus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Verhit de in een pan.
  3. Fruit hierin de en pers de knoflook erboven uit.
  4. Snijd de poulet in uiterst kleine stukjes en bak deze 5 minuten aan.
  5. Snijd de in blokjes en bak ze even mee.
  6. Blus met de fond en de witte .
  7. Doe de erbij en de in stukken gesneden boontjes en breng zachtjes aan de kook.
  8. Roer de Italiaanse erdoor.
  9. Voeg de en toe, roer de eronder en laat zonder deksel nog enkele minuten sudderen op een laag vuurtje.
  10. Roer af en toe door.
  11. Smelt voor de bechamelsaus de in een sauteuse.
  12. Roer de erdoor en laat de roux 2 minuutjes zachtjes garen.
  13. Let op dat hij niet bruin verkleurt!
  14. Verwarm de en voeg ze onder voortdurend roeren geleidelijk toe en meng alles tot een gladde saus.
  15. Breng op smaak met , , gemalen en een mespuntje .
  16. Vet een vuurvaste ovenschaal in met een beetje .
  17. Schep een laagje bechamelsaus op de bodem.
  18. Leg hierop een laag lasagnebladen.
  19. Schep hierop een laagje groenten-vleesmengsel en daarop weer een laagje bechamelsaus.
  20. Herhaal deze volgorde totdat de ingrediënten op zijn.
  21. Beëindig met een laagje bechamelsaus en strooi daar de stukjes Parmezaan op.
  22. Zet het gerecht ca. 45 minuten in het midden van de oven.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
256 kcal
12%1024 kcal
Vetten
17 g.
25%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne met spinazie, courgette en sperzieboontjes
Inhoud
  1. Lasagne met spinazie, courgette en sperzieboontjes
    1. Ingrediënten
      1. Voor de bechamelsaus:
      2. Keukenspullen
    2. Bereidingswijze
    3. Ook lekker om te maken
      1. Voedselallergie informatie
    4. Reacties op dit recept
    5. Voedingswaardetabel
      1. Voedingswaardegrafiek