Lasagne met bloemkool en tomaat

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon, verdeel ze in roosjes en kook in een pan met een beetje water en de bloemkoolroosjes 5 minuten.
  2. Laat ze uitlekken, maar vang het kookvocht op.
  3. Pel de en knoflookteentjes en snipper deze fijn.
  4. Ontvel de en snijd ze in plakjes.
  5. Vet een ovenschaal in.
  6. Bak de uit, voeg de en knoflook toe en fruit deze even mee.
  7. Voeg dan de toe en bak deze even mee.
  8. Leg de helft van de bloemkoolroosje in de ovenschaal, strooi er een klein beetje kaas over, leg er lasagnebladen over, dan de helft van het ui–tomatenmengsel,.
  9. Strooi er een beetje en over, dan de lasagnebladen, dan de rest van de bloemkoolroosjes, wat geraspte kaas, lasagnebladen, de rest van het ui–tomaatmengsel, wat en en dan weer lasagne bladen.
  10. Verhit de in een pan en roer de erdoor.
  11. Voeg beetje voor beetje het kooknat en de toe.
  12. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat en roer er dan de geraspte kaas, wat en door.
  13. Schenk de saus over de lasagne.
  14. Zet de schaal 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, oude kaas, melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, oude kaas, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
647 kcal
32%2588 kcal
Vetten
43 g.
62%172 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
25 g.
9%100 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne met bloemkool en tomaat