Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in de koekenpan en bak het aan.
  2. Voeg aardappels en toe en fruit dit mee.
  3. Kneus de met de platte kant van een vleesmes of een spatel.
  4. Voeg vervolgens laurierblad, , en (lams) toe.
  5. Niet warm laten worden.
  6. Doe het geheel over in de slowcooker.
  7. En laat 3 uur zachtjes stoven.
    Voeg na 2 - 3 uur de toe.
  8. Breng het gerecht eventueel op smaak met en .

    Bak de witte en in de olie en breng het op smaak met , en een beetje .

    Leg midden op een bord wat warme reepjes en .
  9. Schep hieromheen het stoofvlees met de gebonden saus.
  10. Is de saus te dun voeg dan wat arrowroot of een ander bindmiddel toe.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Lamsstoofpot uit de slow cooker heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Soms word ik best moe van die mensen die niet normaal kunnen doen. Welke malloot heeft nu Hymalayazout of grasroomboter of rauwmelkse boter in huis. Of het nu zo bijzonder lekkerder zal smaken met h... Lees reactie
Martin 25 oktober 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
346 kcal
17%1384 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
39 g.
15%156 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lamsstoofpot uit de slow cooker
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • Lamsstoofpot uit de slow cooker