Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spiezen

Bereidingswijze

  1. Leg 8 spiezen 30 minuten in een bakje met koud water.
  2. Snijd de vetrandjes van het lamsvlees in.
  3. Snijd het blees in 12 gelijke blokjes.
  4. Pel de knoflook en pers hem boven een kom uit.
  5. Roer de en 3 eetlepels er door tot een marinade.
  6. Schep de vleesblokjes door de marinade.
  7. Laat het vlees afgedekt 30 minuten in de ijskast marineren.
  8. Maak de schoon en snijd het licht gekleurde deel in 3 gelijke stukken.
  9. Snijd het groene deel in ringetjes.
  10. Snijd de open.
  11. Steek in elke abrikoos een wit stukje bosui.
  12. Steek aan iedere spies om en om 3 blokjes lamsvlees en 3 gevulde .
  13. Bestrijk de spiezen met de rest van de olie.
  14. Leg de spiezen tot gebruik afgedekt in de ijskast.
  15. Rooster de spiezen 15 minuten op de barbeque tot het vlees mooi bruin is en bijna gaar.
  16. Bestrooi het vlees halverwege met wat .
  17. Leg op 4 bordjes elk 2 spiezen en bestrooi ze met bosuiringetjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
34 kcal
1%136 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lamsspiezen met abrikozen
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • bbq
  • Lamsspiezen met abrikozen