Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil de , was ze en halveer ze en kook ze in water met wat zout in 20 minuten beetgaar.
    Maak de schoon en verdeel hem in roosjes.
  2. Kook de in water met wat weinig zout in minuten beetgaar.
  3. Giet de af, was de en hak hem fijn.
    Verhit 1 eetlepel in een pan.
  4. Voeg 1 eetlepel toe en bak kort.
  5. Roer er de , 125 ml water en het kwart bouillonblokje doorheen.
  6. Breng aan de kook en kook ca. 5 minuten op laag vuur
    Breng op smaak met .
    Dep de kalkoenschnitzels droog en bestrooi ze met .
    Verbrokkel de .
  7. Kluts het in een diep bord.
  8. Wentel het vlees achter een volgens door 4 eetlepels , het en de .
    Verhit 4 eetlepels in een grote pan en bak er de schnitzels 4 minuten per zijde in.
    Giet de af en Spatel ze met de door de saus.
    Smelt 1 eetlepel in een pan en rooster er de amandelen in.
  9. Voeg de toe en bak kort mee.
  10. Breng op smaak met zout en .
  11. Serveer alles samen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • groentebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • groentebouillonblokje kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • boter en groentebouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
571 kcal
28%2284 kcal
Vetten
16 g.
23%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
75 g.
29%300 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Krokante kalkoenschnitzel met broccoli en amandelen
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • Krokante kalkoenschnitzel met broccoli en amandelen