Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Kneed de met het kruimelig.
  2. Breng op smaak met en .
  3. Kneed het erdoorheen.
  4. Zet het mengsel in de koelkast.
    Was de , schil ze eventueel en kook ca. 20 minuten.
    Halveer de en verwijder de zaadlijsten.
  5. Was de en snijd ze in stukjes.
  6. Pel en snipper de .
  7. Verhit 1 eetlepel in een pan.
  8. Fruit er de in.
  9. Stoof de kort mee.
    Voeg 5 eetlepels water toe aan de , breng aan de kook en kook afgedekt 10 minuten op laag vuur.
    Verwarm de oven voor op 200 graden.
  10. Dep de droog en halveer ze in de lengte.
  11. Breng op smaak met en en .
  12. Voeg de toe aan de paprika en pureer het geheel.
    Breng op smaak met en en schenk de paprikapuree in een grote lage ovenschaal.
    Leg de visfilets in de saus en strooi het amandelkruim erover.
    Bak circa 20 minuten in de oven.
    Giet de af.
  13. Verhit 2 eetlepels in een pan.
    Bak er de circa 5 minuten rondom in.
  14. Breng op smaak met en .
    Was de bieslook, schud hem droog en snijd hem fijn.
  15. Verdeel de en de vis met de saus over de borden en strooi de bieslook eroverheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
  • boter en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
487 kcal
24%1948 kcal
Vetten
33 g.
47%132 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
49 g.
19%196 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Koolvis in amandelkorst
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vis en schaaldieren
  • Koolvis in amandelkorst