

Zoete minimuffins met abrikozen
- Nederland
- Koekjes
- 12 portie(s)
- 10 minuten
- 25 minuten
- bettyvandijk
Ingrediënten
- 5 sneetjes bruinbrood
- 40 gram blanke amandelen
- 75 gram gewelde abrikozen, in stukjes
- 75 gram rozijnen
- 2 eieren
- 100 milliliter melk
- 75 gram boter, gesmolten
Bereidingswijze
Maal de sneetjes brood en amandelen in de keukenmachine fijn. Meng in een kom de abrikozen, rozijnen, eieren, melk en boter erdoor.
Schep het mengsel in de holtes van een ingevette muffinvorm met 12 kleine holtes met een doorsnede van 3 centimeter.
Bak de muffins in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar.
Meer Recepten
- Pindaschuimkoekjes4 porties
45 minuten
amber - Kokos koekjes4 porties
20 minuten
jeannet - Abrikozen-kruimelkoekjes1 portie
30 minuten
bettyvandijk
Allergenen Informatie
Voor dit zoete minimuffins met abrikozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen