Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zelfgemaakte speculaas recept
Zelfgemaakte speculaas recept

Zelfgemaakte speculaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe in een kom de bloem, de basterdsuiker, de koek- en speculaaskruiden en een mespuntje zout. Voeg de boter toe en kneed het kort door elkaar. Voeg 2 eetlepels koud water toe en kneed alles tot een mooi deeg. Vorm het deeg tot een bal, verpak het in plastic folie en leg het 30 minuten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 175C. Bestuif het aanrecht met bloem en rol het deeg uit tot een lap vam 1 cm dik. Bedek de bakplaat met bakpapier en leg het deeg erop. Druk enkele amandelen in het deeg. Bak de speculaas 30 a 35 minuten in de oven. Laat het op een rooster afkoelen en verdeel het in brokken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zelfgemaakte speculaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven