Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zandkoekje glutenvrij recept
Zandkoekje glutenvrij recept

Zandkoekje glutenvrij


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius. De ingredienten zijn op kamertemperatuur. Doe de margarine, basterd- en vanillesuiker in een kom en mix dit luchtig. Mix de dooier erdoor en voeg vervolgens de gezeefde bakpoeder en de Wheatex toe. Kneed het geheel tot een glad en soepel deeg en laat het deeg afkoelen in de koelkast. Rol het deeg uit en steek er vormpjes uit. Leg de koekjes op een beboterde bakplaat of op bakpapier. Bak de koekjes in 10 minuten in het midden van de oven licht bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zandkoekje glutenvrij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zandkoekje glutenvrij heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies

  • Bakpoeder van dr. Oetker is wel glutenvrij.
    Cees gaf dit recept op 9 november 2012 5 uit 5 sterren
  • Bakpoeder is vaak niet glutenvrij.
    Leyla gaf dit recept op 9 september 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik heb amandelpoeder en cacaopoeder gebruikt i.p.v. van 75 gram basterd suiker. Super lekker en niet zo zoet!
    Elena gaf dit recept op 2 juni 2012 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk ik had ze voor me moeder gemaakt.
    Ikrame gaf dit recept op 13 mei 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven