Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zandkoeken met hazelnoot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de boter, bloem, hazelnoten en gemalen rijst in in een keukenmachine en mix tot het de consistentie heeft van grof broodkruim, voeg de suiker toe en mix het er doorheen.
Stort het mengsel op een met bloem bestoven werkvlak en kneed het lichtjes tot een soepel deeg. Leg het deeg tussen bakpapier en rol het uit tot 5 mm dikte. Steek rondjes met een doorsnede van 5 cm uit het deeg. Leg de rondjes op bakplaten bekleed met bakpapier met een tussenruimte va 2,5 cm.
Bak de koeken 22.5 minuten tot ze licht zijn gebruind.
Laat de koeken 2.5 minuten op de akplaten liggen en leg ze dan op taartroosters om af te koelen.
Doe de gesmolten chocolade in een plastic zakje knip er een hoekje af en spuit de chocolade in lijntjes over elk koekje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zandkoeken met hazelnoot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven