Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Walnootbonbons recept
Walnootbonbons recept

Walnootbonbons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de boter en de suiker totdat de massa bruin begint te worden en de suiker is opgelost. Voeg de gehakte walnoten toe en verhit het mengsel al roerend tot het bruin genoeg is. Verdeel dit over een bakblik en verkruimel de afgekoelde massa met een deegroller. Vermeng de marsepein met de gezeefde poedersuiker en de verkruimelde massa. Rol dit ca. 1 cm dik op gezeefde poedersuiker uit en snijd het in 2 x 2 cm grote vierkanten. Snijd de melkchocolade fijn en roer hem met santen au-bain-marie romig. Doop de marsepeinvierkantjes helemaal in de couverture, haal ze er met een klein vorkje uit en laat ze uitlekken. Schik de vierkantjes op bakpapier en garneer ze met een vierde van een halve walnoot.

Allergenen Informatie

Voor dit walnootbonbons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven