Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stroopwafels recept
Stroopwafels recept

Stroopwafels


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Bloem met suiker mengen, vanillesuiker erdoor mengen en de eieren een voor een er door mixen, eventueel iets water als het erg dik is.
Laat het een nacht rusten ( in de koelkast).
Maak bolletjes van het deeg met je handen, zet ze op een bord even in de koelkast.
Verwarm een oublieijzer, met een kwastje invetten met de olie.
Leg het bolletje in het midden en bak het enkele seconden.
Leg de wafel op tafel en draai hem om.
Doe het volgende bolletje op het oublieijzer.
Stroop op de eerste wafel doen en de tweede wafel er bovenop leggen.

Eet smakelijk.

Serveersuggesties

Maak de bolletjes even groot voor evengrote wafels( even wegen!) Sommige oublieijzers doen er langer over om een wafel te bakken, in dat geval meer tijd rekenen.

Allergenen Informatie

Voor dit stroopwafels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven