Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Speculaas recept
Speculaas recept

Speculaas


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


1. Verwarm je oven voor op 185C.
2. Zeef de bloem en voeg het bakpoeder erbij.
3. Verkruimel de boter en voeg de kandijsuiker en de speculaaskruiden erbij.
4. Kneed tot een stevig mengsel.
5. Laat het deeg 1 tot 2 uur opstijven in de koelkast.
6. Leg een stuk bakpapier op een bakplaat.
7. strooi wat bloem op je werkblad en rol het deeg uit tot je een dikte van een halve centimeter hebt.
8. Zet de speculaas circa 15 minuten in de oven.
9. Haal het gebak uit de oven en laat 1 minuutje afkoelen snijd daarna de speculaas in rechthoeken.

Smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit speculaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven