Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Speculaas recept
Speculaas recept

Speculaas


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


1e dag: Verwarm stroop, suiker en boter tot dat de suiker gesmolten is. Laten afkoelen. Roer de room er bij en daarna de bloem, de kruiden en de bakpoeder. Laat het deeg koel staan tot de volgende dag. 2e dag: Het deeg goed kneden en uitrollen tot 3 mm dikte. Maak gewenste speculaasfiguren. Afbakken in een voorverwarmde oven op 175 graden C. in 9 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit speculaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven