Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Smulkoekjes recept
Smulkoekjes recept

Smulkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in de kom de boter, het ei en het suiker tot een mooie gladde pasta, doe vervolgens het zelfrijzend bakmeel erbij totdat het een mooie gladde pasta is.

Vervolgens maak je mooie bolletjes (ter grootte van een soesje) met bijvoorbeeld twee theelepels op een bakplaat bedekt met bakpapier.

De koekjes kun je mooi laten versieren door je kinderen met Smarties of andere versieringen.

Vervolgens plaats je de bakplaat in het midden van de oven op 180 (eerst wel voorverwarmen) en daar laat je het zo'n 12/13 minuut.

Vervolgens even laten afkoelen buiten de oven en smikkelen maar!

Allergenen Informatie

Voor dit smulkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven