Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rum- slagroomtruffels recept
Rum- slagroomtruffels recept

Rum- slagroomtruffels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak alle chocolade fijn. Breng de slagroom aan de kook in een kleine pan. Neem de pan van het vuur en laat er direct de chocolade en de boter al roerende erin smelten. Roer de rum erdoor. Zet 1 uur 5 minuten in de koelkast tot het mengsel vormbaar is. Schep met een theelepel ca. 25 hoopjes ter grootte van een walnoot uit het choclademengsel. Vorm met koele handen balletjes van, wentel de balletjes door de suiker en zet minimaal 2 uur in de koelkast.

Serveersuggesties

Bewaar de truffels op een koele droge plaats.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rum- slagroomtruffels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven