Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ruige rotsen recept
Ruige rotsen recept

Ruige rotsen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Strooi de muesli beetje bij beetje op de snijplank en rol er met een deegroller overheen, om de grote brokken klein te maken. Breek de chocolade over de afbreeklijnen in stukjes en snij die stukjes weer in tweeŽn. Doe de chocoladebrokjes apart in een kommetje. Snijd de boter in stukjes en doe ze in een steelpan. Doe de pindakaas erbij en zet de pan op het kleinste pitje van het fornuis. Draai het vuur heel laag en blijf met een pollepel roeren, anders brandt het mengsel aan. Roer, als alle boter gesmolten is, de krokante muesli door de pindaboter en zet het vuur uit. Schep de chocoladebrokjes door de pindamuesli en laat de chocolade smelten. Roer nog even goed met de pollepel door het mengsel Bedek het dienblad met bakpapier. Schep met twee eetlepels 20 bergjes van het mueslimengsel en leg ze op het dienblad. Laat de rotsjes nog 15 minuten afkoelen op het aanrecht. Zet ze dan in de koelkast om helemaal op te stijven. Dat duurt ongeveer twee uur. Bewaar de rotsen tot je gaat uitdelen in een trommel.

Allergenen Informatie

Voor dit ruige rotsen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ruige rotsen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ze zijn heerlijk.
    Stombie gaf dit recept op 15 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven