Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pindakaaskoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 160 graden (geen hetelucht, dan blijven ze te zacht).

Kneed de boter met suiker, eieren, bloem en pindakass tot een bol.
Leg het deeg ingepakt in folie een nacht in de koelkast of, als je sneller wilt werken, een half uur in de vriezer op snelvriezen.
Maak balletjes van het deeg en druk ze plat op een bakplaat met bakpapier bekleed.

Bak ze op 160 graden, 15 minuten.

Serveersuggesties

Vervang de pindakaas voor chocolade pasta, speculoos of bebogeen.

Allergenen Informatie

Voor dit pindakaaskoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven