Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Muffin met walnoot en wortel recept
Muffin met walnoot en wortel recept

Muffin met walnoot en wortel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wortel in muffin klinkt misschien niet zo lekker, maar het resultaat is een heerlijk zoete muffin, waarin de smaak van wortel of walnoot opgaat in het geheel. Verwarm de oven voor op 210 graden C. Meng de wortel, de walnoot en alle droge ingrediŽnten. Meng alle natte ingrediŽnten en roer die door de droge ingrediŽnten heen. Het resultaat is een dik, klonterig mengsel. Schep dit in 6 muffinvormpjes en bak 20 minuten in de oven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit muffin met walnoot en wortel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven