Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mozaikkoekjes recept
Mozaikkoekjes recept

Mozaikkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven. Meng basterdsuiker, vanillesuiker, rum en boter. Zeef de bloem en het bakpoeder boven de boter. Kneed het tot een glad deeg. Splits het deeg in twee gelijke stukken. Kneed door n deegdeel het cacaopoeder. Deel de beide degen weer in tween(4 stukken deeg). Maak er rollen van 2 cm dik. Leg twee rollen naast elkaar (bruin en wit). Leg daar weer de twee ander rollen bovenop (wit en bruin). Dus aan alle 4 zijden wit en bruin. Maak hier een vierkant van van 6 cm. Laat het deeg 4uur in de koelkast opstijven. Snijd het deeg in 6 mm dikke plakken. Leg ze op een ingevetten bakplaat. Plaats die in het midden van de oven. De baktijd is 12 minuten in een oven van 170 C.

Allergenen Informatie

Voor dit mozaikkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven