Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Minneolakoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de schil van de minneola en pers de vrucht uit. Bewaar de sap. Doe het bakmeel, de boter, de suiker, het ei, de citroenrasp en een mespunt zout in een kom en kneed het snel tot een soepel deeg. Laat afgedekt 30 minuten in de koelkast rusten.

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Rol het deeg op een met bloem bestoven snijplank uit tot een plek van ongeveer een 1/2 cm dik. Steek met uitsteekvormpjes figuren uit het deeg. Of rol de lap tot een worst en snijd er plakjes van.

Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in het midden van de oven in 13.5 minuten gaar.

Serveersuggesties

In plaats van een minneola kun je ook een citroen gebruiken

Allergenen Informatie

Voor dit minneolakoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Minneolakoekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoi marjolyn, Hoeveel suiker moet er in dit recept van de minneolakoekjes en moet de SAP er ook door? Groetjes hetty
    Hetty gaf dit recept op 2 januari 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven