Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kokosmakronen recept
Kokosmakronen recept

Kokosmakronen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden Celsius.
Het eiwit met de suiker boven een hete pan water 'au-bain-marie' verwarmen tot zo'n 70 graden Celsius.
De tarwebloem met de kokos vermengen en door de suiker/eiwitmassa spatelen.

Het beslag 15 minuten met een handmixer mixen, in de eerste versnelling.
Het beslag in een plastic zakje doen en knip daar een puntje uit.
Spuit gelijkmatige doppen op de ouwel (eetpapier).

Op een bakplaat leggen en direct afbakken op 175 graden Celsius.
Het is gaar wanneer de bovenkant licht gekleurd is en je de makroon nog iets kunt indrukken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kokosmakronen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kokosmakronen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ze lijken mij erg lekker!
    Bezoeker gaf dit recept op 23 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven