Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kha Amandelkoekjes recept
Kha Amandelkoekjes recept

Kha Amandelkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 150 graden.
Roer de amandelen door het, niet geklopte eiwit. Zoetstof naar smaak toevoegen, maar is niet echt nodig.
Leg een bakmat of bakpapier op je ovenrooster of plaat en schep er kleine bergjes op en druk zo zo plat mogelijk, zonder dat je ze teveel uit elkaar drukt. Bak de amandelkoekjes in 20 minuten mooi droog en bruin. Laat ze afkoelen buiten de oven.
Ondertussen laat je de chocolade zachtjes smelten. Zodra de koekjes afgekoeld zijn doop je ze een stukje in de chocola of gebruik een kwastje.
Chocola hard laten worden en Eet u smakelijk!
Wederom Koolhydraatarm!!

Allergenen Informatie

Voor dit kha amandelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven