Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karnemelkse wafels recept
Karnemelkse wafels recept

Karnemelkse wafels


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Vet een wafelijzer in met wat gesmolten boter en verwarm.
Meng in een grote kom het bakmeel, de suiker, kaneel en het zout. Klop in een andere kom de eidooiers, karnemelk, gesmolten boter en het vanille-extract. Giet het mengsel bij het bloemmengsel.
Klop in een andere brandschone kom de eiwitten stijf. Spatel door het beslag. Giet het beslag in het hete ijzer en bak de wafel zoals je het gewend bent. Bak ze tot er geen stoom meer uitkomt, maximaal 5 minuten. Houd ze warm, terwijl je de rest bakt, dien op met een klontje boter erop en wat fruitcompote (liefst zelfgemaakte) en poedersuiker naar smaak.

Allergenen Informatie

Voor dit karnemelkse wafels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven