Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kaneeltwists


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd elk deegplakje in 6 repen. Druk steeds de uiteinden van 2 repen op elkaar. Leg de repen op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk ze met het ei en bestrooi ze royaal met de suiker en kaneel.
Twist de stengels door de uiteinden in tegengestelde richting te draaien. Bak de stengels in de voorverwarmde oven in 17.5 minuten goudbruin en gaar.

Serveersuggesties

Vervang voor speculaasstengels de kaneel door koek en speculaaskruiden.

Allergenen Informatie

Voor dit kaneeltwists recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven