Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaneelkoekjes recept
Kaneelkoekjes recept

Kaneelkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop 2 eiwitten stijf met een snufje zout. Voeg geleidelijk de suiker toe en klop tot de suiker is opgelost. Spatel de gemalen amandelen en de kaneel door het eiwit en kneed het er kort doorheen. Leg het deeg op bakpapier en leg het vershoudfolie erop. Rol het deeg 1/2 cm dik uit. Haal het vershoudfolie eraf. Steek met vormpjes (evt. kerstster of kerstboom) uit. Bekleed en bakplaat met bakpapier en leg de vormpjes erop. Klop 1 eiwit en een snufje zout stijf. Voeg tijdens het kloppen 125 gram poedersuiker toe. Besmeer de koekjes ermee. Verdeel het amandelschaafsel eroverheen. Bak de koekjes ca 1 5 minuten (dek ze na 5 minuten af!) in een voorverwarmde oven op 150 graden C. Laat de koekjes afkoelen en bestrooi met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaneelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven