Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Havermout koekjes recept
Havermout koekjes recept

Havermout koekjes


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Roer de boter met de suiker en de stroop/honing in een steelpannetje tot een glad mengsel op laag vuur. Haal het van het vuur en doe nu de havermout erbij, beetje roeren en dan in het bakblik. Strijk het glad en zet het vervolgens op 150 graden C 40 minuten in de magnetron of oven. Als je het eruit haalt, zal het midden nog een beetje zacht zijn. Dit wordt vanzelf hard bij het afkoelen. Als het nog niet helemaal hard is, snijd je het in vierkante stukjes of anders zoals jij het wilt. Laat ze nu verder hard worden. Tip: Eet de koeken wanneer je te laat bent voor het ontbijt of gewoon als snack.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit havermout koekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Havermout koekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijke koekjes, dit is het recept zoals mijn oma mij de koekjes heeft leren maken. Ik doe er zelf meer honing in, dan blijven zo was smeuiger.
    Quidame gaf dit recept op 10 januari 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven