Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hasseltse speculaas recept
Hasseltse speculaas recept

Hasseltse speculaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de boter met de suiker. Voeg er het water, het ei en de honing bij. Zeef de bloem, zout, kaneel en natriumcarbonaat en meng luchtig dooreen. Laat het deeg 5 tot 6 uur rusten. Verdeel het deeg in 30 porties, bol ze op, druk plat op een ingevette ovenplaat en druk er een amandel in. Bestrijk met water, melk of losgeklopt ei en bak af in 15 minuten op 170C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hasseltse speculaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven