Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde koeken recept
Gevulde koeken recept

Gevulde koeken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de bloem, basterdsuiker, boter, kaneel en zelfrijzend bakmeel. Maak de onderkant van de gevulde koek. Doe hier een bolletje spijs op. Doe de bovenkant erop en druk de onder- en bovenkant goed vast (d.m.v. een vork). Smeer een beetje ei op de bovenkant en maak het af met een nootje. Zet de koeken 10 minuten in een voorverwarmde oven op 250 graden C.

Serveersuggesties

Je kunt ze zo groot maken als je zelf wilt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde koeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven