Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Galletjes van Margriet recept
Galletjes van Margriet recept

Galletjes van Margriet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boter laten smelten en de suiker eronder roeren. Laten afkoelen. Eieren goed opkloppen en bij het koude boter-suikermengsel voegen. Goed mengen en de rum toevoegen. Al roerend geleidelijk aan bloem toevoegen tot het deeg niet meer aan de kom blijft hangen. 1 nacht laten rusten. Van het deeg bolletjes rollen van ca 2,5 cm doorsnee en bakken tussen een heet wafelijzer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit galletjes van margriet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven