Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
De lekkerste koekjestaart recept
De lekkerste koekjestaart recept

De lekkerste koekjestaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


3/4 liter melk laten koken en 1,5 pakje pudding (eerst in klein beetje melk oplossen) toevoegen. Pudding daarna laten afkoelen en wanneer hij bijna is afgekoeld, de melkerijboter toevoegen onder voortdurend roeren. De vanillesuiker en bloemsuiker naar smaak toevoegen. Wanneer alles is afgekoeld, de Irish Cream toevoegen. Ondertussen de koffie al maken, deze mag zeer sterk zijn. Ook deze achteraf laten afkoelen. Op een plaat de onderste laag koekjes al leggen, die je eerst in de koffie hebt gedompeld. Daarna een laag crème smeren. Terug koekjes onderdompelen in de koffie en weer besmeren met crème. Zo laag per laag leggen tot je de gewenste hoogte hebt. Nadien heel de koekjestaart bestrooien met hagelslag. Minimum 1 dag laten staan zodat alle ingrediënten goed getrokken hebben.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit de lekkerste koekjestaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven