Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladekoekjes recept
Chocoladekoekjes recept

Chocoladekoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de over voor op 175 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe de bloem, zout en bakpoeder in een kom. Doe de zachte boter in een ander komen en doe de suiker, basterdsuiker en vanillesuiker erbij. Klop dit op met de mixer tot een schuimig mengsel dat licht van kleur is. Doe het ei erbij en blijf mixen tot het ei goed gemengd is. Schep de bloem erdoorheen en schep ook de fijngehakte chocolade erdoorheen. Neem met twee theelepels telkens wat beslag, en leg dit in kleine hoopjes redelijk ver uit elkaar op de bakplaat. Bak de koekjes in het midden van de over 10 tot 12 minuten gaar en mooi bruin. Neem ze uit de oven en laat ze lange tijd afkoelen.

Serveersuggesties

Je kunt het aantal van de koekjes zelf bepalen door de grootte van de hoopjes. Als de koekjes groot zijn, moeten ze wel langer in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocoladekoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven