Chocoladekoekjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de over voor op 175 graden.
  2. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
  3. Doe de , en bakpoeder in een kom.
  4. Doe de zachte in een ander komen en doe de , en erbij.
  5. Klop dit op met de mixer tot een schuimig mengsel dat licht van kleur is.
  6. Doe het erbij en blijf mixen tot het goed gemengd is.
  7. Schep de erdoorheen en schep ook de fijngehakte chocolade erdoorheen.
  8. Neem met twee theelepels telkens wat beslag, en leg dit in kleine hoopjes redelijk ver uit elkaar op de bakplaat.
  9. Bak de koekjes in het midden van de over 10 tot 12 minuten gaar en mooi bruin.
  10. Neem ze uit de oven en laat ze lange tijd afkoelen.
25
25
25

Variaties op Chocoladekoekjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Chocoladekoekjes
VariatieAantalGang
Chocoladekoekjes3Koekjes
Kaneel-chocoladekoekjes voor diabetici1Koekjes
Amandel-chocoladekoekjes1Koekjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker, basterdsuiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • boter en pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
koek
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
104 kcal
5%2496 kcal
Vetten
6 g.
9%144 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%264 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
4 g.
4%96 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocoladekoekjes