Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Caracas-koekjes recept
Caracas-koekjes recept

Caracas-koekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een bakplaat in of bekleed die met bakpapier. Oven voorverwarmen op 190 a 200 graden C. De eieren scheiden. Het eigeel van de 4 eieren loskloppen met de suiker. De eiwitten tot pieken kloppen en voorzichtig door het ei-suikermengsel spatelen. Daarna de noten erdoor roeren. Is het mengsel te dik, voeg dan 2 a 3 theelepels melk toe. Leg hoopjes van dit mengsel op de bakplaat, schuif deze in de oven tot de koekjes goudbruin zijn.

Serveersuggesties

De koekjes kun je bijvoorbeeld bestrooien met kokosschaafsel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit caracas-koekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven