Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brownies recept
Brownies recept

Brownies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Vet het bakblik in. Breek de pure chocolade in stukjes, doe ze met de boter in een pannetje of magnetronschaaltje en smelt ze au bain marie of in de magnetron. Laat dan het chocolademengsel geheel afkoelen. Hak de butterscotch chocolade in kleine stukjes. Klop in een kom de eieren met zout licht en schuimig. Voeg al kloppend deel voor deel de suiker toe. Spatel nu met een houten lepel afwisselend het chocolademengsel, het bakmeel en de fijngehakte butterscotch chocolade erdoor tot een egaal beslag is ontstaan. Schep het beslag in de vorm en strijk de bovenkant glad. Zet de vorm op het rooster in het middden van de oven en bak de koek ca. 30 minuten tot de bovenkant knapperig is. Binnenin mag de koek zacht blijven. Laat de koek in de vorm lauw afkoelen. Snijd de koek in (bijvoorbeeld 24) stukken en laat de brownies op het rooster verder afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit brownies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven