Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bitterkoekjes met citroencreme recept
Bitterkoekjes met citroencreme recept

Bitterkoekjes met citroencreme


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de citroenschil af en pers de citroen uit. Klop het ei los en meng het met de citroenrasp, het citroensap, de suiker en de glucose. Breng het eimengsel al roerend aan de kook tot het mengsel gaat binden. Laat de citroencreme afkoelen (deze is afgedekt in de koelkast 1 week goed te bewaren). Plak steeds 2 bitterkoekjes met citroencreme tegen elkaar. Smelt de chocolade in een kom boven een pan met heet water en doop de koekjes voor de helft in de chocolade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bitterkoekjes met citroencreme recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven