Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biscotti della mia fantasia recept
Biscotti della mia fantasia recept

Biscotti della mia fantasia


Ingrediënten


Bereidingswijze


Deeg: Ik kneed het altijd met de hand is toch makkelijker! Doe bloem op de werktafel (die je door een zeef hebt gehaald) dan doe je in het midden, bakpoeder, suiker en vanillesuiker, zachte of gesmolten boter en de eieren. Kneed alles snel tot je een best harde deeg krijgt die mooi egaal is. Doe het in folie en vervolgens in de koelkast voor half uurtje. Dan verdeel je het in 3 stukken, bij eentje doe je er wat gesmolten chocolade of cacao bij, bij de andere paar druppeltjes rode kleurstof en de andere laat je gwoon zoals die is. Dan doe je de witte deeg op de bruine en die moet je plat en rond maken, dan rol je hem op en doe je hem een half uur ongeveer in de vriezer. In de tussentijd kan je van die roze deeg vormpjes maken, ik heb gewoon standaard ronde vorm gedaan. Je pakt de tweekleurige deeg uit de vriezer en dan snijd je er rondjes uit. Je legt alles op de bakplaat samen met de roze koekjes en laat het gaar worden op 180 graden C. in een voorverwarmde oven. Dan aan het einde heb je wat gemalen nootjes en kokos en gesmolten chocola. Je doopt het in de chocola en dan doe je het in de nootjes of kokos. Of je kan met jam besmeren en de decoratie naar wens doen. Gewoon je fantasie gebruiken!

Allergenen Informatie

Voor dit biscotti della mia fantasia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven