Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandelbroodjes recept
Amandelbroodjes recept

Amandelbroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 190C. Maak van de amandelspijs 4 rolletjes die heel iets korter zijn dan het plakje bladerdeeg. Leg de bladerdeegplakjes naast elkaar en leg er een rolletje spijs in. Maak de randen van het deeg nat met iets water en sla het deeg dan dubbel. De bovenkant van de broodjes smeer je in met het losgeklopte ei en daar strooi je een beetje suiker overheen. De broodjes op een bakplaat met bakpapier in het midden van de oven zetten en in 25 minuten bruin bakken.

Allergenen Informatie

Voor dit amandelbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven