Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandelbonbons recept
Amandelbonbons recept

Amandelbonbons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit voor de amandelmassa de boter met suiker en vanillesuiker al roerend tot de suiker lichtbruin is geworden. Voeg de slagroom toe en verhit alles al roerend tot de suiker is opgelost. Roer er de amandelen en sinaasappel door en verhit de massa nogmaals al roerend tot deze goed gebonden en stevig is. Verdeel de amandelmassa in kleine hoopjes over de ouwelstukjes en leg deze op een bakblik. Schuif dat in een voorverwarmde oven en bak ze in 10 minuten op 175 tot 200 graden C. Roer voor het glazuur de chocolade au-bain-marie tot een romige massa. Doop de bonbons direct na het bakken met de onderkant in de couverture. Doe de afgekoelde bonbons in goed sluitende schaaltjes of trommels en bewaar ze koel.

Allergenen Informatie

Voor dit amandelbonbons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven