Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 28
Knolselderij-venkel roomsoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

Bereidingswijze

  1. Snij het groen van de selderij en en bewaar het jonge groen (garnering)
    Schil alle groente, snij alles is fijne blokjes.
    Verhit in de soep pan, pers de erboven uit en bak kort met de .
    Voeg de gesneden groente toe en bak 10 minuten mee.
    Blus met 1 liter tot de groente iets onder staat en kook met de 2 blokjes bouillon 15 minuten door.
  2. Haal van het vuur, pureer fijn met de staafmixer.
  3. Zet de pan weer op het vuur en laat met een half pakje 5 minuten doorkoken.
  4. Voeg naar smaak, en evt.
  5. zout toe.

    Serveer met krokant gebakken spekblokjes en fijngehakt groen.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Knolselderij-venkel roomsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heb nog champignons toegevoegd. lekkere frisse soep en zo klaar!
Berdien 5 mei 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
277 kcal
13%1108 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Knolselderij-venkel roomsoep
Inhoud
  1. Knolselderij-venkel roomsoep
    1. Ingrediënten
      1. Keukenspullen
    2. Bereidingswijze
    3. Ook lekker om te maken
      1. Voedselallergie informatie
    4. Reacties op dit recept (1)
    5. Voedingswaardetabel
      1. Voedingswaardegrafiek