Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie en fruit hierin de helft van de totdat deze goed begint te kleuren.
  2. Zeef de olie en doe de weg.
    Voeg de toe aan de olie en bak het geheel
    een minuut of vijf op middelhoog vuur onder voortdurend omscheppen.
    Zet het vuur op laag en laat de paddenstoelen 15 minuten garen.
    Schep de regelmatig om en voeg nog wat olie toe als het naar uw zin te droog wordt.
    Voeg tijdens de laatste 5 minuten het merendeel van de
    en de rest van de toe.
  3. Breng de paddenstoelen op smaak met wat zout, ras el hanout, versgemalen en schep nog een paar keer goed door.
    Doe over op presenteerschaaltjes en garneer met nog wat verse .
    Geef er vers gebakken stokbrood bij.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Knoflookchampignons

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Knoflookchampignons
VariatieAantalGang
Knoflookchampignons2Snacks
Pittige knoflookchampignons1Tapas
Spaghetti met knoflookchampignons1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Knoflookchampignons heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Wat is ras en hanout? Groetjes Elly
Elly 4 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
45 kcal
2%180 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Knoflookchampignons
  • Home
  • Recept
  • Hapjes
  • Knoflookchampignons