Knapzak
- Herkomst Nederland
- Categorie Snacks voor de kleintjes
- Bereiden
- Kookboek van jantjebart
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
Bereidingswijze
- Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden.
- Haal tegelijkertijd de uit de koelkast.
- Leg de 8 stukken aluminiumfolie (van 30 bij 30 cm) op het aanrecht.
- Leg op elk stuk folie in het midden 1 pannenkoek.
- Verdeel het ijs in 8 gelijke delen en leg op elke pannenkoek 1 deel.
- Vouw de aluminiumfolie met de tot een zakje.
- Knoop het zakje dicht met de veter.
- Zet de zakjes in de diepvries en laat ze minimaal 1 uur staan.
- Haal de ijszakjes 10 minuten voor het serveren uit de vriezer.
- Serveer de toetjes in de aluminiumfolie.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pannenkoeken
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in pannenkoeken
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pannenkoeken
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in pannenkoeken
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 196 kcal | 9% | 1568 kcal |
Vetten | 4 g. | 7% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 29 g. | 11% | 232 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |