Knakworstjes in bladerdeeg

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Laat 5 plakjes ontdooien.
    Neem een knakworstje en rol deze in een half plakje .
    Doe zo totdat alle knakworstjes ingewikkeld zijn.
    Leg bakpapier op de bakplaat.
    Leg de ingewikkelde knakworstjes op de bakplaat.
    Laat ze bakken tot het goudbruin is (zie voor temperatuur en tijd op de verpakking van het ).

    Ook volwassenen vinden dit vaak erg lekker!
    Je kunt de hapjes natuurlijk ook van mini-knakworstjes maken.
    Pas dan de grootte van het lapje dat je per worstje gebruikt aan.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Knakworstjes in bladerdeeg

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Knakworstjes in bladerdeeg
VariatieAantalGang
Knakworstjes in bladerdeeg (met currysaus)1Snacks

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (6)

Knakworstjes in bladerdeeg heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 6 recensies
RESET

Op hoeveel graden moet de oven en hoelang moten ze erin?
Marianne 25 juni 2013
Altijd een succes! Samen met mijn zoontje van 6 gemaakt voor oudjaarsavond!
Ingrid 31 december 2012
Op hoeveel graden moet de oven? Dank je :-)
Natalie 26 oktober 2012
Mmm lekker. Vind dit recept echt zo lekker. Ik kan het elke dag wel eten. JamJam
Gabriëlle 8 juni 2012
Ik heb een combimagnetron en kan ik ze dan ook maken? Gewoon op het rooster leggen bijvoorbeeld?
Sandra 18 november 2011
Strooi wat shoarma kruiden op de worstjes (of peper en zout) en Bestrijk de bladerdeeg rolletjes met ei.
Henk 15 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
354 kcal
17%708 kcal
Vetten
25 g.
35%50 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
12%66 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Knakworstjes in bladerdeeg